Kreativ_Terapi varmare

Mår du dåligt – sök hjälp!

Hur det än är för dig, sök hjälp! Gå inte själv och må dåligt, det fungerar inte! Det tog mig 18 år att hitta rätt och må bra i mitt liv.  
 
Känns inte jag som rätt person för dig, leta vidare. Leta på hemsidor eller kanske har någon ett tips på en bra terapeut. Vem kan passa dig? Prova, det är så värdefullt att hitta rätt person som du känner kan hjälpa dig vidare i livet, till att må bra. Kanske måste du träffa två eller tre olika terapeuter innan du hittar den rätta. Var inte rädd för att försöka! Sök hjälp – NU! 
 
Många mår dåligt i skymundan 
Många fler än vanligt mår dåligt just nu. Alla påverkas vi av denna påtvingade isolering med färre kontakter för att undvika smittan. Sitt inte för dig själv och må dåligt, det finns så många sätt att må bättre. Du behöver verkligen våga söka hjälp om du mår riktigt dåligt och funderar på att avsluta ditt liv. Då ringer du 112 och ber om hjälp, eller 90101 till självmordslinjen.  
 
Du som mår dåligt , men inte har självmordstankar, kan också söka hjälp. Det finns så mycket man kan göra för att vända trenden och börja må lite bättre. Det måste inte vara en fråga om liv eller död för att man ska behöva hjälp. Det kan handla om att man behöver hjälp för att kunna leva ett bra liv, ett liv där du mår bra. Riktigt bra, inuti!  
 
Längtan 
Jag vet att du längtar efter att må bra inuti och hela vägen ut. Du söker mer livsglädje, trygghet, lugn och ro inuti och kanske mer vilja. 
 
Forskningen 
Forskningen visar att vi tänker 80-90% samma tankar som igår och dagarna innan. Förändrar vi inte vårt tankemönster, så förändras inte vårt mående utan vi fortsätter att må dåligt. Detta är en orsak till att du behöver söka stöd utifrån för att kunna få nya infallsvinklar och börja tänka annorlunda. Kanske också få mer kontakt med dina känslor och andra kvalitéer inom dig. 
 
Mitt arbete 
Jag jobbar mer än vanligt just nu för att så många som möjligt ska kunna få hjälp. Behovet av stöd är mycket stort just nu och därför arbetar jag fler timmar. Mina klienter kommer både via sitt arbete där deras chefer märkt att de mår dåligt men det kommer också många som söker privat.  
 
Jag pratade med en Sverige VD för några veckor sedan och hon sa “Vilken tur att vår HR-chef hade dina kontaktuppgifter så vi kunde säkra upp ditt stöd redan i höstas. Alla som träffat dig pratar så varmt om samtalen, stödet och hjälpen de fått av dig.” 
 
En anställd inom samma koncern sa “Tack för härliga samtal, nu har jag fått struktur på mitt arbete och på min återhämtning och kan prioritera.” 
 
Många som är nära eller redan befinner sig i utbrändhet behöver bara ett till tre samtal för att få stöd och vända skutan mot bättre arbetsrutiner och bättre vanor i privatlivet. Andra som mår riktigt dåligt och där det bottnar i dålig självkänsla behöver oftast fler samtal. 
 
Terapi 
Känns terapi tungt, läskigt eller för dyrt? Prova då i stället coaching eller utbildningen “Förstå dig själv – en härlig resa inom dig själv!” som ges online. 
 
Sök hjälp 
Hur det än är för dig, sök hjälp! Gå inte själv och må dåligt, det fungerar inte! Sök hjälp – NU! 
 
Kram 
Terapeut Anne-Lie Fant  
 
Länkar https://linktr.ee/kreativterapi 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln