Kreativ_Terapi varmare

Information om GDPR
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver nedan.

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig enligt följande:1a. VID KÖP AV VÅRA TJÄNSTER
För- och efternamn, personnummer, adress, mailadress, telefonnummer. Ibland bara för- och efternamn samt mejl-adress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna leverera våra tjänster till dig och för bokföringslagen. 
 
Vi får uppgifterna personligen från dig när du genomför ett köp på vår hemsida, på Bokadirekt eller via vår kursportal i teachable (kreativterapiutbildning.se), fyller i uppgifter via våra ladningssidor i leadpages.se och i våra mejl-system g-suite och eller mailerlite eller muntligen vid besök hos oss. 
 
Dina uppgifter sparas hos vår hemsideleverantör Hemsida24, hos vår bokföringsleverantör Wrebit och Anki Nilima , hos Bokadirekt och i vår mejl, g-suite och eller mailerlite. Dina uppgifter sparas hos Klarna om du väljer att betala din bokade tjänst, bokad hos bokadirekt, med Klarna.
 
Dina uppgifter sparas i 7 år, enligt bokföringslagen, hos det som vi har rådighet över. Efter det raderas dina uppgifter om du inte längre är kund hos oss. 

1b. MINNESANTECKNINGAR FRÅN MÖTEN
Jag skriver minnesanteckningar av innehållet i våra möten. Dessa förvaras upp till 3 år efter vårt sista möte om du skulle vilja återkomma. Allt för att jag ska kunna tillhanda hålla en bra standard på våra möten. Du kan när som helst be om att jag förstör dessa och då förstörs de.

2. VID NEDLADDNING AV GRATISPRODUKTER
Vi sparar namn och mailadress hos mailleverantör Mailerlite för utskick av gratisprodukter som i sin tur används till informationsmail och kampanjutskick. De uppgifterna fyller du själv i och samtycker till när du anmäler dig. Du kan sedan när du vill med ett enkelt klick avsluta utskicken från oss.

3. I KURSER
Vi sparar eventuellt inspelade online gruppsamtal i flera av våra kurser för att du ska kunna gå tillbaka och lyssna för att få ut det bästa av kursen eller om du har missat ett gruppsamtal. De samtalen sparas så länge kursen pågår, sedan raderas de. Samtalen sparas i kursportalen Teachable. Obs! Enskilda online samtal spelas inte in, utan att du begär det. Ibland ber jag att få spela in en meditation som både du och vi kan återanvända. Vi återanvänder aldrig med din bild. 

Ditt namn och mailadress finns även registrerad i vår kursportal som du själv eller jag fyller i och kan ta bort dig ifrån. Betalar du kursen via vår kursportal så lämnar du även dina betaluppgifter till vår säkra betalningsleverantör via kursportalen Teachable.

4. PÅ HEMSIDAN
Vi sparar referensutlåtande som text, bild eller video av kunder som har givit ett skriftligt godkännande. De sparas tills vi ersätter dem med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

5. KUNDUNDERSÖKNINGAR / UTVÄRDERINGAR
Vi sparar kundundersökningar och utvärderingar som du självmant har svarat på och samtyckt till. De sparas så länge vi arbetar med dem och sedan raderas dem.

6. SAMMANFATTNINGSVIS
Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och delar eller säljer dem inte vidare till någon tredjepart.  Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@akreativterapi.se. 

Uppdaterad 2020-12-14.