Kreativ_Terapi varmare

Kurser och retreat

Parretreat

Drömrelations resor - Kärleksnycklar

Parreatreat i Nerja, Spanien
Vi samlas på söndagen senast på en fantastisk plats uppe i bergen och vi startar på måndag. Vi är lite för oss själva men vi har utsikt över hela Nerja, medelhavet och bergen. Det är en vidunderlig plats hos konstnärsparet Benna Sörman (som varit trummis i Magnus Ugglas band) och Anette Rindebratt på deras Air B&B och kursgård. Anette är kostnär och målar i akryl, gör smycken, jobbar i lera, gjuter och gör mosaik. De är så trevliga och härlig och man blir som en i familjen hemma hos dem. Bar med självservering finns. Man betalar eller skriver upp och betalar i slutet på veckan. Frukost och en välkomst middag ingår övriga måltider får man förbeställa om man vill äta på plats. Annars finns det ca 500 resturanger i Nerja att testa. Du kan äta en pizza från 40 kr till fine dining på 2-3 resturanger. Min favorit just nu är Scarletta har jättegod vegan och vegetarisk mat och min sambo får sin oxfile med pepparsås som är den godaste han ätit. Boka bord om du vill äta här på helgen.

Vi jobbar med kommunikationen, ni får nya metoder att prata som inte tröttar ut. Vi jobbar med det mjuka, lekfulla, kärleksfulla och med fysisk närhet i vardagen. När ni kommer hem har ni allt, alla 5 nycklar, ni behöver för att få en fantastiskt fin relation. Vi jobbar tillsammans 9.30-12. Resten av tiden har du och din partner semester och kan umgås och göra det ni trycker är roligt. Små grupper max 6 par. Vi kommer erbjuda extra aktiviteter för de som vill. De kan vara måla akvarell eller akryl, yinyoga en mjuk yoga form där man vilar sig i form, Qiqong, meditation extra enskild parterapi, vandringar, eller något av det som Anette erbjuder eller annat. Bokas och betalas på plats. Man kan också boka egna aktiviteter genom boka nerja. I stan finns också en internationell förening där man kan spela bridge för en billig penning 3 gånger i veckan samt du har golfbanan 1,5 mil bort. Det tar ca 20 min att promenera till havet och kanske 40 min in till Nerja. Med bil några få minuter ner till havet och kanske 10 min in till staden. En taxi ligger på 10-12 euro på dagen och lite mer på kvällen. 


 

Parreatreat i Ängesträsk, utanför Luleå kommer under 2025
Vi träffas på en fantaskt plats där det faktiskt är tyst när det är tyst. Naturen är runt oss med sin storhet. Vi har timmade stugor, sjö, pool, grill och modern pergola. Vi kan vara inne eller ute och jobba efter väder.

Här är ni välkommna att utforska er relation med alla de verktyg jag har.  Vi är en liten grupp 3-6-par. Vi jobbar intensivt en helg som startar på fredag kl. 16 och slutar på Söndag. Ni kommer hem och relationen förändras och blir mer kärleksfull, ni blir mer nyfikna på varandra och har roligare. Ni kan skapa den relation ni har med de verktyg ni har med er hem. Ni får allt material med er. 

Fyll i kontaktformuläret om du/ni vill ha mer information om när dessa kommer. Skriv gärna i meddelande fältet din partners namn och lite ytligt vad ni främst vill ha hjälp med.

Det har känts så varmt och tryggt att få komma hit när vi befann oss kris. / Parterapikunder
 

Jag visste inte var jag skulle sova i natt men nu kan vi fortsätta vår 30 åriga relation. Det känns så skönt./ Parterapikunder
 

Självskaparprogrammet - Må fantastiskt

Vänta inte - må bra nu Det är viktigt och bråttom att du får må bra.

Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera.

Må bra - nu!

Jag har också mått dåligt en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig. Blev den jag egentligen var menad att vara.

Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, fantastiska människa, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde.  

Jag har jobbat med många olika saker och min vilja att utvecklas gjorde att jag fick nytt jobb vartannat vart tredje år. Jag avslutade med olika chefsjobb inom stat och kommun.

De senaste dryga 15 åren har arbetat som terapeut. Och jag är så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver, för att må bra och leva ditt liv som du vill, och skapat Självskaparprogrammet. Som består av enkel teori som blir dina verktyg i vardagen och coachning, terapi i grupp varje vecka du väljer om du också vill ha egen terapi.  

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är menad att vara!

Kärleksfulla hälsningar
Sjävkänslaexperten Anne-Lie Fant
Samtalsterapeut, par- o relationsterapeut, coach, utbildare, föreläsar