Kreativ_Terapi varmare

Kurser och retreat

Parretreat

Välkommen till Drömrelation
hitta mer sol och glädje inuti och utanpå i soliga Spanien
en utvecklande semester för par!

Ge dig själv och din partner en fantastisk utvecklande semesterresa där ni lär känna hur relationer fungerar och framför allt er egen relation. 

Där ni på 5 tillfällen hittar till en djup och nära relation. Där ni lär er förstå varandra och våra mänskliga signaler och språk på ett nytt sätt, så ni tillsammans kan ge varandra den relation ni önskar. 
Det är enklare när man ha nycklarna. 

La Sueca Air B & &
Det här får ni lära er under lättsamma former på en semestervecka i fantastiska Nerja.Ni kommer på måndagen till en fantastisk plats, La Sueca, en liten bit uppe i bergen och vi startar tillsammans på tisdagen den 12 november kl. 9.30. 
Vi är lite för oss själva och vi har utsikt över hela Nerja, medelhavet och bergen. Det är en vidunderlig plats hos konstnärsparet Benna Sörman (som varit trummis i Magnus Ugglas band) och Anette Rindebratt på deras Air B & B och kursgård. Anette är konstnär och målar, gör smycken, jobbar i lera, gjuter och gör mosaik. 
De är så trevliga och härliga människor och man blir som en i familjen hemma hos dem. Bar med självservering finns. Man betalar eller skriver upp och betalar i slutet på veckan, helt fantastiskt. Jag bara längtar tills vi ses och jag får ge er nycklarna för en fin kärleksrelation.

Mat
Frukost ingår övriga måltider får man förbeställa om man vill äta på plats. Annars finns det ca 500 resturanger i Nerja att testa. Du kan äta en pizza från 40 kr till fine dining hos 2-3 resturanger. Min favoritresturang just nu är Scarletta har jättegod vegan och vegetarisk mat och min sambo får sin oxfilé med pepparsås som är den godaste han ätit, inte fine dining men vit duk, rejäl mat och trevlig personal och atmosfär. Boka bord om du vill äta här på helgen.
Kurstid

Tillsammans möts vi på förmiddagarna mellan 9.30-12 och går igenom olika nycklar och områden ni behöver för att relationen ska blomstra. 

Vi tittar på det mjuka, lekfulla, kärleksfulla och med fysisk närhet i vardagen. Vi lär oss också hur vi kan prata med varandra utan att det blir för länge för någon eller ältande. 

När ni kommer hem har ni allt, alla 5 nycklar, ni behöver för att få en fantastiskt fin relation. 

Resten av tiden, har du och din partner, semester och kan umgås och göra det ni trycker är roligt. 

Liten grupp
Jag tänker att vi är en liten grupp om 4-5 par (max 6 par) så vi kan känna oss bekväma med varandra. Ha kul och leka fram det som behövs.

Mer aktiviteter om man vill
Det finns möjlighet för extra aktiviteter för de som vill. De kan vara måla akvarell eller akryl, yinyoga en mjuk yoga form där man vilar sig i form, Qiqong, meditationer, extra enskild parterapi, vandringar, reiki-healing eller något av det som Anette erbjuder eller annat. Det kommer vi undersöka senare vad ni vill ha och hur vi kan sätta ihop det på bästa sätt. En del bokas i förväg och annat kommer att bokas och betalas på plats.
Man kan också boka egna aktiviteter t.ex. genom boka Nerja. Där finns olika vandringar, kanoting, tapas rundor etc.I stan finns också en internationell förening där man kan spela bridge för en billig penning 3 gånger i veckan samt du har golfbanan 1,5 mil bort. 

T&R Nerja
Det tar ca 20 min att promenera till havet och kanske 40 min in till Nerja mitt i stan. Med bil tar det några få minuter ner till havet och kanske 10 min in till staden. En taxi ligger på ca 10 euro på dagen och lite mer på kvällen. 
Detta går vi tillsammans igenom:- hitta lugn och öka närheten mellan er
- hur kan ni prata med varandra så det passar båda
- hur förstår man varandra
- hur kan ni ge varandra det som var och en behöver
kort sagt nycklarna till en fantastik och härlig relation.Fortsätta livet med återfunnen, förstärkt kärlek och till och med kanske som nyförälskade igen.

Praktisk information
Du kommer med din partner.

Ni anländer den 11 november 2024 och kärleksnycklarna börjar den 12 november kl. 9.30 vi håller på till lunch kl. 12, tisdag till lördag. 

Hemresa den 17 november eller senare

(kursen slutar med lunch på fredagen och då brukar det inte gå några plan på eftermiddagen). 

Det går att boka till dagar efter vår vistelse om ni är sugna på mer semester på denna fantastiska plats. 

Kärleksnycklarna kostar 2400 kr per person för hela veckan. 2.400 kr är också bokningsavgiften per par som endast betalas tillbaka med läkarintyg om att det är omöjligt för er att komma. Företagsswich 123 298 08 86 mottagare Anne-Lie´s Kreativ Terapi eller be om faktura. När detta är betalt har ni säkrat er plats.

Boende kostar 44 € per natt och person inkl. frukost. Ca pris 510 kr per person och natt med växlingskursen idag den 2 juni 2024. Ca 3100 per person och vecka inkl. frukost. Boendet betalas senast den 11 oktober 2024. Faktura kommer för inbetalningen.

Totalt pris ca 5460 kr för boende och kurs inklusive frukost per person. 

Resa ordnar ni själva till och från La Sueca. Man flyger till Malaga, AGP. Taxi till La Sueca ligger på mellan 60 - 80 euro.  Det finns en taxi samordningsgrupp här på facebook https://www.facebook.com/groups/1622408234698901. 
Vill ni hyra bil har vi funnit https://solauto.cc/ fungera bra och har bra priser. De kommer och lämnar bilen till er vid utgången på flygplatsen och ni betalar då med kort. Ni lämnar bilen tom och slänger in bilnycklarna i bagageluckan på en anvisad p-plats. Alamo ska också vara en bra uthyrare. 

Varmt välkommna!
Kram
Terapeut Anne-Lie Fant
Självkänslaexperten, parteraput, relationsterapeut, samtalsterapeut, coach aktiv sedan 2009
Ps. Är det kris i er relation nu kan ni möta mig online, i telefon eller i Luleå eller i Ängesträsk, Niemisel titta efter kreativ terapi på Boka direkt eller hör av er.
 
 

Parreatreat i Ängesträsk, utanför Luleå kommer under 2025
Vi träffas på en fantaskt plats där det faktiskt är tyst när det är tyst. Naturen är runt oss med sin storhet. Vi har timmade stugor, sjö, pool, grill och modern pergola. Vi kan vara inne eller ute och jobba efter väder.

Här är ni välkommna att utforska er relation med alla de verktyg jag har.  Vi är en liten grupp 3-6-par. Vi jobbar intensivt en helg som startar på fredag kl. 16 och slutar på Söndag. Ni kommer hem och relationen förändras och blir mer kärleksfull, ni blir mer nyfikna på varandra och har roligare. Ni kan skapa den relation ni har med de verktyg ni har med er hem. Ni får allt material med er. 

Fyll i kontaktformuläret om du/ni vill ha mer information om när dessa kommer. Skriv gärna i meddelande fältet din partners namn och lite ytligt vad ni främst vill ha hjälp med.

Det har känts så varmt och tryggt att få komma hit när vi befann oss kris. / Parterapikunder
 

Jag visste inte var jag skulle sova i natt men nu kan vi fortsätta vår 30 åriga relation. Det känns så skönt./ Parterapikunder
 

Självskaparprogrammet - Må fantastiskt

Vänta inte - må bra nu Det är viktigt och bråttom att du får må bra.

Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera.

Må bra - nu!

Jag har också mått dåligt en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig. Blev den jag egentligen var menad att vara.

Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, fantastiska människa, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde.  

Jag har jobbat med många olika saker och min vilja att utvecklas gjorde att jag fick nytt jobb vartannat vart tredje år. Jag avslutade med olika chefsjobb inom stat och kommun.

De senaste dryga 15 åren har arbetat som terapeut. Och jag är så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver, för att må bra och leva ditt liv som du vill, och skapat Självskaparprogrammet. Som består av enkel teori som blir dina verktyg i vardagen och coachning, terapi i grupp varje vecka du väljer om du också vill ha egen terapi.  

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är menad att vara!

Kärleksfulla hälsningar
Sjävkänslaexperten Anne-Lie Fant
Samtalsterapeut, par- o relationsterapeut, coach, utbildare, föreläsar