Kreativ_Terapi varmare

Jag vill det varmaste rekommendera Anne-Lie och hennes självskaparprogram som hjälpt mig att hitta mitt verkliga jag och få mer sinnesro och glädje i livet.

Jag har tack vare Anne-Lie lärt känna mitt inre barn och på så sätt fått verktyg att hantera olika sinnestämningar. Anne-Lie är varm och öppen men besitter också stor teoretisk kunskap vilket hon delat med sig av för ökad förståelse för mig själv och mina reaktioner. 

Sofi Stål, Civilingenjör. Deltagare i Självskaparprogrammet.

 

Sofi Stål, Civilingenjör Deltagare i Självskaparprogrammet

Fler referenser längre ner.

Terapeut Anne-Lie Fant

Vänta inte - må bra nu

Det är viktigt och bråttom att du får må bra.
Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har också mått dåligt en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig. Blev den jag egentligen var menad att vara.

Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, fantastiska kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. 

Jag har jobbat med många olika saker och min vilja att utvecklas gjorde att jag fick nytt jobb vartannat vart tredje år. Jag avslutade med olika chefsjobb inom stat och kommun. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill. Så nu startar vi Självskaparprogrammet igen. 

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant

Ord om Anne-Lie;

"Inkännande och varm", "Trygg och lugn", "Hon delar med sig av sina erfarenheter och
teori så jag fick mycket stort förtroende för henne." "Lagom utmanande."

Så säger deltagarna

Så har Självskaparprogrammet hjälpt mig:

  • Jag är en ny människa, jag hade aldrig mått så här bra, förstått vad jag gått igenom och känt lust till livet igen om det inte var för all hjälp jag fått via programmet men framför allt från Anne-Lie.
  • Förstår mer varför jag agerar på olika sätt i olika situationer.
  • Stressat ner i livet och prioriterar, har fått enormt med energi från detta program och ser fram emot varje träff.
  • Tycker det är skönt att vi är flera i gruppen och att man får ta del av varandra och lära. Ibland ser jag mig själv i vissa andra deltagare som ger mig perspektiv på mig själv.
  • Att få dela sin utveckling, tankar, insikter med andra samtidigt som man har kunnat arbeta med sig själv.
  • Kanon med alla filmer och förklaringar i kursportalen.


Tankar om Anne-Lie:

  • Anne-Lie är en fantastisk ödmjuk person och det känns verkligen att hon brinner för det hon gör och att hon kan det hon gör. Hon glädjs åt andras lycka och framgång.

Referenser

Fina ord om
Självskaparprogrammet
och terapeut Anne-Lie Fant

Caroline Larsson,  Egen företagare. Deltagare i Självskaparprogrammet.

Anne-Lie är en enormt lugn och trygg person. Har varit med i hennes Självskaparprogram under snart ett år och hon har verkligen funnits bredvid mig under detta år, och lyft mig i min personliga resa.

Driver även eget företag och det har hjälpt mig mycket i företaget. Hon vill verkligen lycka till alla andra, stort plus att hon ofta/alltid svarar om du behöver hennes stöd i kris! Tror hon är en av få med den servicen. Rekommenderas varmt! 

Caroline Larsson,  Egen företagare inom massage och hjärt- och lungräddning. Deltagare i Självskaparprogrammet.

 

Matilda Löfgren, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet

Jag har gått både i terapi och Självskaparprogrammet hos Anne-Lie och kan verkligen rekommendera henne! Hon är väldigt varm, empatisk och lyhörd. Tack vare henne har jag kunnat hantera kriser och fått större kännedom om mig själv.

Jag är i bättre kontakt med mina känslor och kan hantera mina problem lättare! Enligt mig borde alla gå i terapi för att läka sig själva. Många i dagens samhälle vet innebörden av träning för att öka sitt välmående, likaså borde terapi vara lika självklart för att kunna må bra inombords! Det är en investering i dig själv som jag lovar att du inte kommer ångra. Det som kommer hända är att du kommer bli mer hel och välmående som person, och vem vill inte sträva efter det?


Matilda Löfgren, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet

 

Siri Bjurström, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet


Anne-Lie är den terapeut som nått fram till mig på riktigt. Det gör hon genom sin oerhörda erfarenhet och kompetens, sin känsla för människor och viljan att hjälpa systrar genomsyrar hennes möten. Anne-Lie låter mig möta mig själv i mig, har fått mig att stanna upp och känna efter för sedan lett till att jag mår bra och kan nu bli den jag vill vara.

Anne-Lies, enligt mig, unika självskaparprogram har hjälp mig ur en livskris och påbörjat den viktigaste resan i mitt liv – att vakna upp, må bra och ha tillit till livet igen!

Under 1 år har hon gett mig verktyg att hantera ångest, känslor och oro genom samtal, skapande, meditationer, inre resor med fakta och teorier på ett sätt som fångat mig och fått mig att lyssna och arbeta med mig själv. Tack Anne-Lie!

Siri Bjurström, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet

 

Cecilia Larsson, lärare i grundskolan

Om du går till Anne-Lie får du komma in i en varm och inbjudande miljö där man ges möjlighet att öppna sig till en person som är otroligt mjuk, inlyssnande och konkret i sina förslag med att jobba vidare med sig själv.


Jag kom i kontakt med Kreativ Terapi i en tid av mitt liv då jag kände att jag behövde ta reda på vad det var som gjorde att jag blev orkeslös i omgångar, varför inte min energi inte fanns där fullt ut samt att reda ut trådar i min vardag som kändes som återvändsgränder. Jag önskar att fler skulle ta emot hjälpen att jobba med sig själv. Det handlar inte alltid om att man måste vara deprimerad eller gå igenom diverse kriser i livet – ibland räcker det med att bara slänga alla bollar i luften och våga sätta dem på plats igen. Anne-Lie är precis rätt person för detta!" 

Cecilia Larsson, lärare i grundskolan

 

Linda Lickander, systemutvecklar

Jag kan verkligen rekommendera Anne-Lie hon är så lugn och trygg. Hon ställer frågor och vi gjorde övningar, så jag hittade mig själv.

Jag hade gått i samtal tidigare, pga. utbrändhet, de lösgjorde bara alla mina känslor. Nu fick jag hjälp att verkligen se mina känslor, förstå varför de fanns och kunna släppa det jag behövde.

Det har gjort mig trygg, lugn och glad. Jag vet att jag är lika viktig som andra idag och vågar stå för mina behov på ett helt nytt sätt för mig."

Linda Lickander, systemutvecklare

 

Din medresenär och terapeut

Jag har också varit olycklig en period i mitt liv tills jag gjorde min resa och blev lugn och självklar innifrån mig. 

Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. Det är viktigt och bråttom att du får må bra, inte vänta och låta livet passera.

Jag har jobbat med allt från städ till att vara chef. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Jag så stolt och glad för att jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra i Självskaparprogrammet och jag vet att det fungerar dina medsystrar som redan gått är bevis för det. 

Och du, det är mycket bättre än "bara" vanlig terapi! Det ger så mycket att göra övningar som är genomtänkta och veckobreven som är skapade i en struktur för att du ska hitta ditt må bra snabbt.

Du kan välja att gå självskaparprogrammet utan personligt stöd från mig eller med personligt stöd från mig. 

Jag ser jättemycket framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant