Kreativ_Terapi varmare

ÅNGESTSKOLAN

- lämna rädslorna

Längtar du efter lugn och ro? En känsla av harmoni i kroppen och knoppen? Längtar du efter att vara fri från klumpen i magen, dina rädslor?

Har du en massa rädslor? Känns det ibland som om de tar över dig? Yttrar rädslorna sig i en klump någonstans i magen eller halsen? Känns det som något darrigt i hela kroppen? Finns det då och då eller har du dem mer eller mindre hela tiden? 

Då låter det som om du har ångest? Ångest är kroppens svar på när vi känner oss rädda. 

Vill du ha en metod för att hantera dina kroppsliga reaktioner på rädslorna, ångesten? Övningar för att lära känna din ångest och möjlighet helt kunna lämna din ångest

Det här en kurs som gör det möjligt. Jag vet att det låter omöjligt, rädslorna har varit din följeslagare så länge. Men jag vet att det är möjligt, jag har hjälp många till friheten utan ångest.

I allt som jag lärt mig om ångest och alla jag har hjälp har jag hittat ett system, en struktur på som jag samlat ihop i Ångestskolan.

Det låter som magi men det fungerar, jag vet, så jag lämnar en garanti. Har du följt kursen och inte fått resultat, så får du pengarna tillbaka. 

Du kan välja hur du vill gå kursen det finns tre vägar. Du kan gå den:

  • Helt själv online 400 kr
  • Själv helt online i din egen takt och som bonus om du vill,  med ett avslutande samtal med Terapeut Anne-Lie Fant 1.399 kr
  • helt induviduellt med 6 möten med Terapeut Anne-Lie Fant och du får självklart också tillgång till onlinekursen om du vill. 6.409 kr

Psss. vill du får du prova de två första avsnitten för 50 kr i adm.kostnad för att se om upplägget passar dig. I de avsnitten lär du dig djupandas och en metod för att lämna ångesten när den tagit över. 


Boka dina plats i Ångestskolan
Ta hand om dig själv NU, vänta inte. Om det här talar till dig på ett djupare plan, våga och prova, ge dig själv möjligheten att må bra - NU!

Ångestskolan online 400 kr

Boka Ångestskolan helt online med avslutande samtal med Terapeut, Anne-Lie Fant 1.399 kr

Ångestskolan med 6 individuella samtal online med Terapeut Anne-Lie Fant 6.490:- 

 

Lev i harmoni med dig själv
Du har också rätt att må gott inom dig och lämna de starka rädsloreaktionerna, ångesten. 

Ångestskolan är till för dig som vill lära dig hantera dina starka rädslor och ångest och kanske helt lämna dem.

Det är en kort kurs i 5 avsnitt med enkel teori och övningar, som hjälper dig att ta kontroll över din ångest och lämna den. 

När du genomför programmet, var varsam med dig själv och tvinga inget framåt. Gör hellre kursavnsitten flera gånger eller dela upp dem i ännu mindre portioner. 

Du genomför den helt i din egen tak. För bästa effekt bör det gå lite tid mellan varje kursavsnitt. 

Innehåll

  • Metod för att ta sig från ångesten, rädslokampen, när den har tagit över dig (1 avsnitt i 2 delar)
  • Lära känna din ångest på olika sätt (3 avsnitt)
  • Möjlighet att lämna din ångest (1 avsnitt)

Du behöver ha en dator, en läsplatta eller smartphone där du kan följa kursen som är förinspelad i korta filmsekvenser mellan 1 min - 9 min per film. De flesta filmer är ett par minuter.

Varje avsnitt är en introduktion med lite teori, en övning eller metod och ett uppdrag till dig att göra till nästa avsnitt. Du får prova. Metod för att ta sig från ångesten, rädslokampen, när den har tagit över dig (1 avsnitt i 2 delar), gratis om du vill se om onlineprogrammet passar dig.

De första kunderna får en online-terapi session med mig, när de avslutat onlinekursen Ångestskolan. Här kan vi tillsammans jobba ännu djupare, om du vill.

Ångestskolan passar:

  • Dig som är vuxen, dvs. över 18-år har ångest, starka rädslor i din vardag som kan vara hindrande och vill lära dig hantera dem och lämna dem. 
  • Ångestskolan passar för friska människor som vill bli ännu friskare.

Helt individuellt och online och ett avslutande eget samtal med Terapeut Anne-Lie Fant. Pris 1399:-

Onlinekursen med 5 gruppcoachingtillfällen och ett avslutande eget samtal med Terapeut Anne-Lie Fant. Pris 2.490:-.

Onlinekursen med 6 individuella samtal med Terapeut Anne-Lie Fant. Pris 5.990:-.Boka dina plats i Ångestskolan

Boka Ångestskolan helt online med avslutande samtal med Terapeut, Anne-Lie Fant 1399:-

Ångestskolan i grupp online med Terapeut Anne-Lie Fant 2490:-

Ångestskolan med 6 individuella samtal online med Terapeut Anne-Lie Fant 5990:-
 

Vänta inte - må bra nu

Det är viktigt och bråttom att du får må bra.

Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har också varit olycklig en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig.  Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. 

Jag har jobbat med allt från städ till att vara chef. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om starka rädslor, ångest i en kurs för just dig  så du kan få vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill utan starka rädsloreaktioner och ångest som stör dig.

Jag ser framemot att få följa dig på din resa!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant

Jag kan verkligen rekommendera Anne-Lie hon är så lugn och trygg. Hon ställer frågor och vi gjorde övningar, så jag hittade mig själv.

Jag hade gått i samtal tidigare, pga. utbrändhet, de lösgjorde bara alla mina känslor. Nu fick jag hjälp att verkligen se mina känslor, förstå varför de fanns och kunna släppa det jag behövde.

Det har gjort mig trygg, lugn och glad. Jag vet att jag är lika viktig som andra idag och vågar stå för mina behov på ett helt nytt sätt för mig."

Linda Lickander, systemutvecklare

Är du fortfarande osäker?
Då kan du känna dig trygg, pengarna tillbaka garanti om du inte är nöjd.

När du gått klart din kurs och om du då känner att du inte fått reslutat, så får du pengarna tillbaka. 

Ångervecka, 14 dagar, enligt konsumentköplagen tillämpas också om du köper kursen som privatperson under förutsättning att du inte börjat använda kursen och kursmaterialet. Då kan du ångra köpet. 

Ps.

Känner du igen det här jag skriver?
Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation?
Är du trött på att kämpa och vara rädd?

Då är Ångestskolan för dig! Går du gruppcoaching eller individuellt möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig  hela vägen. 

Längtar du efter att hitta harmoni och lugn inom dig då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

Boka mig för ett gratis insiktssamtal online eller via telefon om vad som är rätt för dig.

Varm kram
Terapeut Anne-Lie