Boka din plats till

Självskaparprogrammet

MED TERAPEUT ANNE-LIE FANT

Gruppcoaching, terapi och enkel teori online för kvinnor

Nästa kursstart är den 15 januari 2020

Sista ansökningsdagen den 6 januari 2020 kl. 20.

Boka din plats och betala in anmälningsavgiften före den 1 december 2019 så får du 2000 kr i rabatt.


Ps. Om det här talar till din innersta längten - Kanske detta är något livsavgörande som du kan önska dig i julklapp eller ge dig själv i julklapp.

 

Bli ditt självklara jag på tolv månader - Jag håller dig i handen från dag ett
 

Självskaparprogrammet är en ettårig utbildning och utvecklingsresa för dig som vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla.

Vi träffas en gång varannan vecka under året och skapar vår kvinnogemenskap.


Du får ovärderliga verktyg att hantera ditt liv och din vardag och du får möta mig i djupa terapisamtal som hjälper dig lösgöra dig från dina hinder.

Självskaparprogrammet är framtaget med alla de terapiresor jag gjort med tjejer och kvinnor i situationer som liknar din som grund.

Du får stödet och gemenskapen i en liten grupp i en situation väldigt lik din, men också olik. Vi skapar
tillsammans en trygg miljö där vi delar det vi vill, behöver och firar framgångar. Tack vara att vi är olika lär du dig ännu mer om dig själv och att vara den människa du är menad att vara.

 

Så här hjälper programmet dig
  • Du känner dig sedd och hörd, du får återkoppling på vad du säger, dina känslor, dina upplevelser och tankar i dina personliga samtal.
  • Du får möjlighet att se dina beteenden i sin helhet, i ett nytt ljus. Du känner helandet. Du känner att jag vill dig väl, värmen mot dig och det goda syftet bakom. Du vågar tänka nytt och välja nya vägar.
  • Jag  blandar och jobbar kreativt med flera olika metoder för att du ska hitta bortom dina vanliga föreställningar och in till dig och så du kan ta fram den du längtar efter att vara. Så du kan bli självklar och bli den du är menad att vara.
  • Kraftfulla omvälvande samtal blandas med samtal där du kan våga ta fram din sårbarhet. Få gråta det som eventuellt behöver gråtas och få hitta glädjen, skrattet och lekfullheten igen.


Ord om Anne-Lie; "Inkännande och varm", "Trygg och lugn", "Hon delar med sig av sina erfarenheter och teori så jag fick mycket stort förtroende för henne." "Lagom utmanande."

Vänta inte - må bra nu
Det är viktigt och bråttom att du får må bra.
Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har också varit olycklig en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig.  Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, tjej eller kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. 

Jag har jobbat med allt från städ till att vara chef. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill.

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant

"Varför förstår ingen mig?"

Känns det som du har kaos inom dig, har för mycket känslor eller som att känslorna är utanpå din kropp? Kan du inte sluta älta? Snurrar tankarna jämt? Känner du dig ensam och utsatt i din situation.

Funderar du på hur alla andra kan leva sina liv så bra, hur dom klarar av allt?

"Om jag bara var lite..."

Säger omgivningen till dig att skärpa dig, vara lite mer som alla andra. Lite gladare, lite lättsammare, fundera lite mindre och planera lite mer  då skulle allt fungera. Relationerna framförallt.

Säger dom det så mycket att du börjar tro på det själv? Tänk om lösningen är något helt annat.

Tänk om det inte behöver vara så!

Känner du igen dig i detta? Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation? Är du trött på att kämpa och fundera ut allt själv?

Då är Självskaparprogram för dig! 
Här möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig till den självklarhet du vill ha. 

Längtar du efter att hitta rätt drömjobb, rätt kärleksrelation och meningen med livet då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

Boka mig för ett insiktsmöte om det här är din väg.
Anne-Lie

Föreställ dig ditt liv om ett år

Du vaknar på morgonen, det första du tänker är kanske gamla tankar som en ovana lite diffust så där. De lämnar dig lätt när du känner efter lite mer. Nä, det är faktiskt inte så, det känns bra där inne. Numera kan jag hanterar mig. Jag gjorde bra val igår, jag är nöjd med mig själv! Bubblet stiger från magen, jag är nöjd med mig! Jag är nyfiken och det är kul med en ny dag, som ska uppleva och fyllas. Så roligt det ska bli! 

Du tar det lugnt en stund på morgonen för dig själv, i din egen energi. Det är så skönt, min egen energi. Bara din och din tid. Sedan går din dag i ditt liv igång med i ditt nya jag. Under dagen känner du in, backar, ber om tid. Känner efter vad du vill. Ibland går du på toa bara för att hitta till dig själv en stund. Ibland tar du till de verktyg och knep som du lärt dig för att komma tillbaka till din kärna.

Du träffar en gammal kompis för lunch,
en vän som du inte träffat på länge. Hon säger
– Vad är det som hänt, du verkar så lugn och glad.
Jag känner inte riktigt igen dig.

Du möter dina föräldrar till middagen.
De börjar sin vanliga ramsa om att du borde..... ska du inte.... Hjärtat snabbar på lite och du behåller ditt lugn och svarar lugnt och tydligt: 
– Nej det passar inte mina planer för mig och mitt liv. Så här tänker jag...., för mitt behov är..... Jag vill gärna ha ert stöd i det.

Kanske du får stödet, kanske inte men du har sagt din vilja.

Du känner bubblet i maggropen igen, jag kan, jag håller.
Du kan inte låta bli att älska den här nya sidan av dig själv!

Om du går till Anne-Lie får du komma in i en varm och inbjudande miljö där man ges möjlighet att öppna sig till en person som är otroligt mjuk, inlyssnande och konkret i sina förslag med att jobba vidare med sig själv.


Jag kom i kontakt med Kreativ Terapi i en tid av mitt liv då jag kände att jag behövde ta reda på vad det var som gjorde att jag blev orkeslös i omgångar, varför inte min energi inte fanns där fullt ut samt att reda ut trådar i min vardag som kändes som återvändsgränder. Jag önskar att fler skulle ta emot hjälpen att jobba med sig själv. Det handlar inte alltid om att man måste vara deprimerad eller gå igenom diverse kriser i livet – ibland räcker det med att bara slänga alla bollar i luften och våga sätta dem på plats igen. Anne-Lie är precis rätt person för detta!" 

Cecilia Larsson, lärare

Jag kan verkligen rekommendera Anne-Lie hon är så lugn och trygg. Hon ställer frågor och vi gjorde övningar, så jag hittade mig själv.

Jag hade gått i samtal tidigare, pga. utbrändhet, de lösgjorde bara alla mina känslor. Nu fick jag hjälp att verkligen se mina känslor, förstå varför de fanns och kunna släppa det jag behövde.

Det har gjort mig trygg, lugn och glad. Jag vet att jag är lika viktig som andra idag och vågar stå för mina behov på ett helt nytt sätt för mig."

Linda Lickander, systemutvecklare

Frågor och Svar Självskaparprogrammet

Vem är det här programmet perfekt för?
Det här programmet är perfekt för dig tjej eller kvinna som inte har hittat din egen självkänsla. Som tycker du ältar för mycket, har för mycket känslor och känslokaos. Du som inte riktigt vet vad du vill. Det känn som du väntar på att ditt liv ska börja på riktigt. Att någon ska se dig och din situation. Du som har en diffus eller stark  längtan efter något mer som du inte riktigt vet vad det är. Du som känner att du har ett ben i tjejigheten och ett i kvinligheten. Du som söker sinnesro och inre styrka. Du som vill hantera ditt liv och din vardag mer som du upplever att andra gör och kan.

Vad händer om jag inte tycker om kursen?
Du har 48 timmar på dig efter första grupcoachingsessionen att få terminsavgiften tillbaka. Har du börjat kursen så förorar du anmälningsavgiften.

Måste jag vara aktiv i facebookgruppen?
Många är känsliga och har svårt för alla intryck som kommer från sociala medier. Du är med så mycket som du själv vill och orkar.

Går det att få extra support, coaching eller terapi?
Ja, det är möjligt men det förmånligaste är att välja ett paket där det ingår från början.

Kan jag dela upp betalningen?
Ja det är möjligt att dela upp betalningen på flera olika vis. Grunden är anmälningsavgift och betalning per termin eller månadsavgift. Du kan betala allt vi Klarna , om du vill.
Klarna erbjuder avbetalning 3-36 mån. Upp till 12 mån räntefritt längre avbetalningsperiod tillkommer ränta. Uppläggningsavgift från 79 kr  beroende på totalbeloppet och längden på avbetalningen. Det tillkommer alltid en administrativ avgift om 39 kr.
Mejla info@akreativterapi.se så ordnar vi det.

Hur länge har jag tillgång till materialet?
Du har tillgång till materialet i befintlig form minst 6 månader efter kursen är avslutad.

Får jag dela programmet med en kompis?
Ja, om ni båda vill vara med får ni göra var sin ansökan.  Det är inte ok att dela materialet med utomstående, som inte är officiella deltagare i programmet.Bli ditt självklara jag på tolv månader - Jag håller dig i handen från dag ett