Kreativ_Terapi varmare

Välkommen på gratis terapi webinar med Terapeut Anne-Lie Fant

I en timme träffas vi online och pratar om livet, ditt mående och var du vill härnäst.
Vi är en grupp på max 8 tjejer/kvinnor som utbyter erfarenheter och peppar varandra.

Samtalet leds av terapeut Anne-Lie.

TEMA VILKA ROLLER TAR DU I DITT LIV?
INGA TILLFÄLLIGA TIDER JUST NU

Har du roller som hoppar på dig som autopiloter?
Väljer du vilka roller du behöver i olika situationer? Vem blir du när …?


Ställ de frågor du vill, jag formar denna timme efter dina och de andra deltagarnas önskemål.

OBS! Max 8 platser, säkra din plats nu!

VÄNTA INTE  - MÅ BRA NU!

I en timme träffas vi online och pratar om livet, ditt mående och var du vill härnäst. Det är viktigt och bråttom att du får må bra. Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har också varit olycklig en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig själv.  Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, tjej eller kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. 

Jag har jobbat med allt från städ till att vara chef. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill.

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant

Om du går till Anne-Lie får du komma in i en varm och inbjudande miljö där man ges möjlighet att öppna sig till en person som är otroligt mjuk, inlyssnande och konkret i sina förslag med att jobba vidare med sig själv.


Jag kom i kontakt med Kreativ Terapi i en tid av mitt liv då jag kände att jag behövde ta reda på vad det var som gjorde att jag blev orkeslös i omgångar, varför inte min energi inte fanns där fullt ut samt att reda ut trådar i min vardag som kändes som återvändsgränder. Jag önskar att fler skulle ta emot hjälpen att jobba med sig själv. Det handlar inte alltid om att man måste vara deprimerad eller gå igenom diverse kriser i livet – ibland räcker det med att bara slänga alla bollar i luften och våga sätta dem på plats igen. Anne-Lie är precis rätt person för detta!" 

Cecilia Larsson, lärare

Jag kan verkligen rekommendera Anne-Lie hon är så lugn och trygg. Hon ställer frågor och vi gjorde övningar, så jag hittade mig själv.

Jag hade gått i samtal tidigare, pga. utbrändhet, de lösgjorde bara alla mina känslor. Nu fick jag hjälp att verkligen se mina känslor, förstå varför de fanns och kunna släppa det jag behövde.

Det har gjort mig trygg, lugn och glad. Jag vet att jag är lika viktig som andra idag och vågar stå för mina behov på ett helt nytt sätt för mig."

Linda Lickander, systemutvecklare