Kreativ_Terapi varmare

Bedömning och samtal
All onlineterapi och coaching online inleds med 1-3 bedömningssamtal á 60 min för att göra en bedömning av problemets art och avgöra vilken hjälp Du behöver. När jag rekommenderar dig att fortsätta i behandling hos mig  föreslår jag en inriktning  som är lämplig. Du bestämmer då dig antingen för att fortsätta med en behandling eller för att själv jobba vidare med hjälp av de vägledande bedömningssamtalen.

Ibland är man bara i behov av ett eller ett par samtal och då blir det inte frågan om bedömningssamtal utan du berättar då direkt om dina funderingar eller ställer din fråga till mig.

Du ansvarar själv för hur du använder vägledning och råd.

Terapi
Alla sessioner för en person varar i  60 min, vi bokar ny tid och avrundar de sista 5-10 min. Samtliga terapier bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

Alla sessioner för två personer varar i 90 min, vi bokar eventuellt ny tid och avrundar de sista 5-10 min. Alla samtal bygger på samtal ibland med övningar och hemövningar.
 

Bokningar och avbokningar
Bokning av terapi oavsett vilken sort samtal sker via bokadirekt, SMS, samtal eller mejl.  Jag lägger in vår bokning i bokadirekt, om du inte gjort det och du får en bekräftelse via mejl. 24 timmar före vårt möte får du ett SMS från BokaDirekt.

Avbokning av terapi oavsett vilken sort samtal sker via din länk i bokadirekt! (Detta för att tiden snabbast ska kunna ses som ledig och bokas av annan kund.)

För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid i normalfallet ske minst 24 timmar innan bokad tid på vardagar (vilket innebär att en avbokning på måndag ska ha inkommit på fredagen). I annat fall debiteras tiden. 

Om jag är ansvarige för att sessionen inte kommit till stånd betalas avgiften tillbaka, eller du får en ny tid. 

Jag kan inte ta ansvar för tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. Jag åtar mig att använda en bra utrustning. 

Betalningar
Alla samtal betalas i förväg. Dessa möjligheter finns,
Senast dagen innan; 

  • Företagswich 123 298 08 86 
  • Klarna (bokadirekt) senast vid mötet.
Betalning via bankgiro sker minst 5 vardagar före mötet
  • Bankgiro 662-7269.
I undantagsfall kan betalning ske på mötet eller mot faktura, om detta önskas behöver en överenskommelse göras i förväg.