Kreativ_Terapi varmare

Boka din plats till

Självskaparprogrammet

Med terapeut Anne-Lie Fant
Bli ditt självklara jag som kan leda dig själv dit du vill resten av livet.

Gruppcoaching, terapi och enkel teori online för kvinnor.

Självskaparprogrammet är i grunden en utbildning och utvecklingsresa för dig som vill lämna dysterhet, kämpande, känslokaos och vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla. Du får syn på och lär känna dig själv på flera olika nya sätt och får möjlighet att reflektera och utvecklas tillsammans med andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan leda dig själv resten livet.


Ps. Om det här talar till din innersta längtan, ge dig själv den här möjligheten att läka och bli den du innerst inne längtar efter att vara.
 

För dig som vill prova lite först. Leds med trygg hand av terapeut Anne-Lie Fant

Gruppcoaching, terapi och enkel teori online för kvinnor och massa värme och omtanke, stöd och glädje. 

Känns det som ett för stort steg att gå direkt till ett årsprogram?

Då har vi skapat en 5 veckors förberedelsekurs som du kan testa.  I Självskaparprogrammet Mini går vi igenom 5 utvalda avsnitt som finns i Självskaparprogrammet så du på riktigt får prova hur programmet fungerar.

Självskaparprogrammet mini ger dig:


1)   Mer lugn i vardagen.
2)   Insikt i vad som vill utvecklas i dig.
3)   Övningar för långvarigt lugn.
4)   Kunskap i hur känslor och behov hänger ihop. 
5)   Iniskt i hur du kan agera istället för att reagera.
 
Datum och kl för träffar:
Allt möten sker online i realtid och vill du få ut mycket av kursen så krävs en del reflektionstid mellan våra möten.
Alla möten spelas in och du kan se dem i efterhand om du inte kan vara med på själva mötet.Vill du veta mer om Självskaparprogrammet och eller ansöka om medlemskap  välkommen och boka ett gratis insiktssamtal för att utforska om programmet passar för dig och du för programmet. 

Ps. Om det här talar till din innersta längtan - Kanske detta är något livsavgörande som du kan önska dig i julklapp eller ge dig själv i julklapp?


Självskaparprogrammet är ett medlemskap där du får enkel teori, gruppcoaching och egen terapi om du vill och enorm utvecklingsresa för dig som vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla. Du lär känna dig själv på flera olika sätt och får möjlighet att refletera och utvecklas tillsammans med andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan leda dig själv resten livet.

Vi träffas en gång per vecka för reflektion, frågor och svar samt utveckling och du skapar ditt nya liv under ledning av terapeut Anne-Lie Fant. 1 gång i månaden blir det ett extra webinarium om 1-3 timmar för att vi ska komma ännu lite djupare i något ämne. 


Du får ovärderliga verktyg att hantera ditt liv och din vardag och du får möta mig i djupa terapisamtal om du väljer det som hjälper dig lösgöra dig från dina hinder och se dig själv i nytt ljus.

Självskaparprogrammet är framtaget med all den kunskap och alla de terapiresor jag gjort med tjejer och kvinnor i situationer som liknar din som grund.

Du får stödet och gemenskapen i en grupp i en situation väldigt lik din, men också olik. Vi skapar
tillsammans en trygg miljö där vi delar det vi vill, behöver och firar framgångar. Tack vara att vi är olika lär du dig ännu mer om dig själv och att vara den människa du är menad att vara.
 

Så säger deltagarna

Så har Självskaparprogrammet hjälpt mig:

 • Jag är en ny människa, jag hade aldrig mått så här bra, förstått vad jag gått igenom och känt lust till livet igen om det inte var för all hjälp jag fått via programmet men framför allt från Anne-Lie.
 • Förstår mer varför jag agerar på olika sätt i olika situationer.
 • Stressat ner i livet och prioriterar, har fått enormt med energi från detta program och ser fram emot varje träff.
 • Tycker det är skönt att vi är flera i gruppen och att man får ta del av varandra och lära. Ibland ser jag mig själv i vissa andra deltagare som ger mig perspektiv på mig själv.
 • Att få dela sin utveckling, tankar, insikter med andra samtidigt som man har kunnat arbeta med sig själv.
 • Kanon med alla filmer och förklaringar i kursportalen.


Tankar om Anne-Lie:

 • Anne-Lie är en fantastisk ödmjuk person och det känns verkligen att hon brinner för det hon gör och att hon kan det hon gör. Hon glädjs åt andras lycka och framgång.
Så här hjälper programmet dig
 • Du känner dig sedd och hörd, du får återkoppling på vad du säger, dina känslor, dina upplevelser och tankar i dina personliga samtal.
 • Du får möjlighet att se dina beteenden i sin helhet, i ett nytt ljus. Du känner helandet. Du känner att jag vill dig väl, värmen mot dig och det goda syftet bakom. Du vågar tänka nytt och välja nya vägar.
 • Jag  blandar och jobbar kreativt med flera olika metoder för att du ska hitta bortom dina vanliga föreställningar och in till dig och så du kan ta fram den du längtar efter att vara. Så du kan bli självklar och kan leda dig dit du vill.
 • Kraftfulla omvälvande samtal blandas med samtal där du kan våga ta fram din sårbarhet. Få gråta det som eventuellt behöver gråtas och få hitta glädjen, skrattet och lekfullheten igen.


Ord om Anne-Lie;

"Inkännande och varm", "Trygg och lugn", "Hon delar med sig av sina erfarenheter och
teori så jag fick mycket stort förtroende för henne." "Lagom utmanande."

Vänta inte - må bra nu

Det är viktigt och bråttom att du får må bra.
Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har också varit olycklig en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig.  Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, tjej eller kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. 

Jag har jobbat med många olika saker och min vilja att utvecklas gjorde att jag fick nytt jobb vartannat vart tredje år. Jag avslutade med olika chefsjobb inom stat och kommun. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill.

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant

Detta går vi igenom för att du ska bli fri och självklar. 

Delar av kursinnehållet

 • Livskartläggning
 • Känslor & Behov
 • Roller & Mönster
 • Överlevnadsstratergier
 • Jag och vilja
 • Barndom
 • Acceptans
 • Gränssättning
 • Förändringar och Transformation
 • Framtid 
 
 • Bonus Skam 
 • Bonus Beroende Medberoende 
 • Bonus Ångestskolan
 • Bonus Sinnesroskolan

"Varför förstår ingen mig?"

Känns det som du har kaos inom dig, har för mycket känslor eller som att känslorna är utanpå din kropp? Kan du inte sluta älta? Snurrar tankarna jämt? Känner du dig ensam och utsatt i din situation.

Funderar du på hur alla andra kan leva sina liv så bra, hur dom klarar av allt?

"Om jag bara var lite..."

Säger omgivningen till dig att skärpa dig, vara lite mer som alla andra. Lite gladare, lite lättsammare, fundera lite mindre och planera lite mer  då skulle allt fungera. Relationerna framförallt.

Säger dom det så mycket att du börjar tro på det själv? Tänk om lösningen är något helt annat.

Tänk om det inte behöver vara så!

Känner du igen dig i detta? Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation? Är du trött på att kämpa och fundera ut allt själv?

Då är Självskaparprogram för dig! 
Här möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig till den självklarhet du vill ha. 

Längtar du efter att hitta rätt drömjobb, rätt kärleksrelation och meningen med livet då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

Boka mig för ett insiktsmöte om det här är din väg.
Anne-Lie

Föreställ dig ditt liv efter programmet

Du vaknar på morgonen, det första du tänker är kanske gamla tankar som en ovana lite diffust så där. De lämnar dig lätt när du känner efter lite mer. Nä, det är faktiskt inte så, det känns bra där inne. Numera kan jag hanterar mig. Jag gjorde bra val igår, jag är nöjd med mig själv! Bubblet stiger från magen, jag är nöjd med mig! Jag är nyfiken och det är kul med en ny dag, som ska uppleva och fyllas. Så roligt det ska bli! 

Du tar det lugnt en stund på morgonen för dig själv, i din egen energi. Det är så skönt, min egen energi. Bara din och din tid. Sedan går din dag i ditt liv igång med i ditt nya jag. Under dagen känner du in, backar, ber om tid. Känner efter vad du vill. Ibland går du på toa bara för att hitta till dig själv en stund. Ibland tar du till de verktyg och knep som du lärt dig för att komma tillbaka till din kärna.

Du träffar en gammal kompis för lunch,
en vän som du inte träffat på länge. Hon säger
– Vad är det som hänt, du verkar så lugn och glad.
Jag känner inte riktigt igen dig.

Du möter dina föräldrar till middagen.
De börjar sin vanliga ramsa om att du borde..... ska du inte.... Hjärtat snabbar på lite och du behåller ditt lugn och svarar lugnt och tydligt: 
– Nej det passar inte mina planer för mig och mitt liv. Så här tänker jag...., för mitt behov är..... Jag vill gärna ha ert stöd i det.

Kanske du får stödet, kanske inte men du har sagt din vilja.

Du känner bubblet i maggropen igen, jag kan, jag håller.
Du kan inte låta bli att älska den här nya sidan av dig själv!

Om du går till Anne-Lie får du komma in i en varm och inbjudande miljö där man ges möjlighet att öppna sig till en person som är otroligt mjuk, inlyssnande och konkret i sina förslag med att jobba vidare med sig själv.


Jag kom i kontakt med Kreativ Terapi i en tid av mitt liv då jag kände att jag behövde ta reda på vad det var som gjorde att jag blev orkeslös i omgångar, varför inte min energi inte fanns där fullt ut samt att reda ut trådar i min vardag som kändes som återvändsgränder. Jag önskar att fler skulle ta emot hjälpen att jobba med sig själv. Det handlar inte alltid om att man måste vara deprimerad eller gå igenom diverse kriser i livet – ibland räcker det med att bara slänga alla bollar i luften och våga sätta dem på plats igen. Anne-Lie är precis rätt person för detta!" 

Cecilia Larsson, lärare

Jag kan verkligen rekommendera Anne-Lie hon är så lugn och trygg. Hon ställer frågor och vi gjorde övningar, så jag hittade mig själv.

Jag hade gått i samtal tidigare, pga. utbrändhet, de lösgjorde bara alla mina känslor. Nu fick jag hjälp att verkligen se mina känslor, förstå varför de fanns och kunna släppa det jag behövde.

Det har gjort mig trygg, lugn och glad. Jag vet att jag är lika viktig som andra idag och vågar stå för mina behov på ett helt nytt sätt för mig."

Linda Lickander, systemutvecklare

Frågor och Svar Självskaparprogrammet

Vem är det här programmet perfekt för?
Det här programmet är perfekt för dig tjej eller kvinna som inte har hittat din egen självkänsla. Som tycker du ältar för mycket, har för mycket känslor och känslokaos. Du som inte riktigt vet vad du vill. Det känns som du väntar på att ditt liv ska börja på riktigt. Att någon ska se dig och din situation. Något skaver och Du har en diffus eller stark längtan efter något mer som du inte riktigt vet vad det är. Du som känner att du har ett ben i tjejigheten och ett i kvinligheten. Du som söker sinnesro, vilja och inre styrka. Du som vill hantera ditt liv och din vardag mer som du upplever att andra gör och kan. Du som vill leda dig själv och veta vart. Du som också vill hitta mer glädje och våga släppa ut den.

Vad händer om jag inte tycker om kursen?
Du har 48 timmar på dig efter första gruppcoachingsessionen att få det du betalat tillbaka. Har du börjat med självstudierna (gäller ej inledning, sekretessavtal) så kan du inte heller ångra ditt köp. 

Måste jag vara aktiv i facebookgruppen?
Många är känsliga och har svårt för alla intryck som kommer från sociala medier. Du är med så mycket som du själv vill och orkar. 

Går det att få extra support, coaching eller terapi?
Ja, det är möjligt att köpa till timmar.

Kan jag dela upp betalningen?
Ja det är möjligt att dela upp betalningen på flera olika vis. Grunden är en månadsavgift för medlemskap programmet.

Du kan betala allt via Klarna. Klarna erbjuder avbetalning 3-36 mån. Upp till 12 mån räntefritt längre avbetalningsperiod tillkommer ränta. Uppläggningsavgift från 79 kr beroende på totalbeloppet och längden på avbetalningen. Det tillkommer alltid en administrativ avgift om 39 kr.
Mejla info@kreativterapi.se så ordnar vi det.

Hur länge har jag tillgång till materialet?

Så länge som du betalar din månadsavgift.

Får jag dela programmet med en kompis?
Ja, om ni båda vill vara med får ni göra var sin ansökan.  Det är inte ok att dela materialet med utomstående, som inte är officiella medlem i programmet.Bli ditt självklara jag på tolv månader - Jag håller dig i handen från dag ett