Kreativ_Terapi varmare

Sidan är under omarbetning.

Parretreat kommer läggas upp

Innehållet blir samma som parterapi - kurserna 

Vi träffas en gång hemma i Sverige online eller fysiskt. 

Ni tar er till Nerja själva och vi träffas 2-3 timmar om dagen på förmiddagen under 5 dagar och resterande tid kan ni använda till upplevelser, sol och bad och det ni själva önskar. 

Hör av er om intresse finns?

Om ni fick välja; Skulle det vara ett gemensamt boende typ att vi har en kursgård tillsammans. Eller vill ni bo själva och komma till kursen på förmiddagarna?

SJÄLVSKAPARPROGRAMMET



Bli den du är menad att vara - Jag håller dig i handen från dag ett!

 

SJÄLVSKAPARPROGRAMMET - var med och utvecklas i din takt

Mår du dåligt?
Har du kaos inombords i känslor och tankar?
Känns allt bara så motigt och jobbigt?


Jag har lösningen; - ett medlemskap i Självskaparprogrammets medlemsportal där jag finns och hjälper dig genom enkel teori, gruppterapi, gruppcoaching, 1 gång i veckan. Du får också tillgång till självstudier, meditationer och olika reflektionsövningar.

Så du kan bli den du är menad att vara jag!

Där du är trygg innifrån och ut.
Känner dig själv och hur du fungerar, vet vad du vill och vågar stå för det.
Och FRAMFÖR ALLT har GLÄDJE i ditt liv


Självskaparprogrammet är en medlemsportal där du kan vara med så länge du vill och behöver. Du har tillgång till ca 30 olika kursavsnitt som tar dig till målet att bli helt fri, lugn och trygg och med förnyad livsglädje i ditt liv. Du kommer kunna älska dig själv och ha byggt upp din självkänsla igen. 

 

Boka din plats till

Självskaparprogrammet

Med terapeut Anne-Lie Fant
Bli den du är menad att vara, ditt självklara jag som kan leda dig själv dit du vill resten av livet.

Gruppcoaching, terapi och enkel teori online för kvinnor.

Självskaparprogrammet är i grunden en utbildning och utvecklingsresa för dig som vill lämna dysterhet, kämpande, känslokaos och vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla. Du får syn på och lär känna dig själv på flera olika nya sätt och får möjlighet att reflektera och utvecklas tillsammans med andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan leda dig själv resten livet.


Ps. Om det här talar till din innersta längtan, ge dig själv den här möjligheten att läka och bli den du innerst inne längtar efter att vara.
 

Varför har jag skapat Självskaparprogrammet?

Varför har jag skapat Självskaparprogrammet och vem är det tillför?

Jag har skapat det för kvinnor som snabbt vill lämna dåligt mående, för mycket tankar och känslor och oro. 

Och hitta sin självkänsla, trygghet och livsglädje igen. Jag vet att det går, jag har gjort det själv och hjälpt många dit.

Mig tog det 18 år och du kan nå dit på ett år eller snabbare beroende på hur mycket tid du vill och kan lägga på dig själv och din utveckling..
 

Varför jag vill hjälpa många må bra?

Vad är Självskaparprogrammet?


Självskaparprogrammet är ett medlemskap där du får enkel teori, gruppcoaching och egen terapi om du vill och enorm utvecklingsresa för dig som vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla. Du lär känna dig själv på flera olika sätt och får möjlighet att refletera och utvecklas tillsammans med andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan leda dig själv resten livet.

Vi träffas en gång per vecka för reflektion, frågor och svar samt utveckling och du skapar ditt nya liv under ledning av terapeut Anne-Lie Fant. 


Du får ovärderliga verktyg att hantera ditt liv och din vardag och du får möta mig i djupa terapisamtal om du väljer det som hjälper dig lösgöra dig från dina hinder och se dig själv i nytt ljus.

Självskaparprogrammet är framtaget med all den kunskap och alla de terapiresor jag gjort med tjejer och kvinnor i situationer som liknar din som grund.

Du får stödet och gemenskapen i en grupp i en situation väldigt lik din, men också olik. Vi skapar
tillsammans en trygg miljö där vi delar det vi vill, behöver och firar framgångar. Tack vara att vi är olika lär du dig ännu mer om dig själv och att vara den människa du är menad att vara.
 

Terapeut Anne-Lie Fant

Vänta inte - må bra nu

Det är viktigt och bråttom att du får må bra.
Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har också mått dåligt en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig. Blev den jag egentligen var menad att vara.

Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, fantastiska kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. 

Jag har jobbat med många olika saker och min vilja att utvecklas gjorde att jag fick nytt jobb vartannat vart tredje år. Jag avslutade med olika chefsjobb inom stat och kommun. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill. Så nu startar vi Självskaparprogrammet igen. 

Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant

Ord om Anne-Lie;

"Inkännande och varm", "Trygg och lugn", "Hon delar med sig av sina erfarenheter och
teori så jag fick mycket stort förtroende för henne." "Lagom utmanande."

Så här hjälper programmet dig
 • Du känner dig sedd och hörd, du får återkoppling på vad du säger, dina känslor, dina upplevelser och tankar i dina personliga samtal.
 • Du får möjlighet att se dina beteenden i sin helhet, i ett nytt ljus. Du känner helandet. Du känner att jag vill dig väl, värmen mot dig och det goda syftet bakom. Du vågar tänka nytt och välja nya vägar.
 • Jag  blandar och jobbar kreativt med flera olika metoder för att du ska hitta bortom dina vanliga föreställningar och in till dig och så du kan ta fram den du längtar efter att vara. Så du kan bli den du är menad att vara och kan leda dig dit du vill.
 • Kraftfulla omvälvande samtal blandas med samtal där du kan våga ta fram din sårbarhet. Få hitta dina känslor på riktigt och glädjen igen.

Så säger deltagarna

Så har Självskaparprogrammet hjälpt mig:

 • Jag är en ny människa, jag hade aldrig mått så här bra, förstått vad jag gått igenom och känt lust till livet igen om det inte var för all hjälp jag fått via programmet men framför allt från Anne-Lie.
 • Förstår mer varför jag agerar på olika sätt i olika situationer.
 • Stressat ner i livet och prioriterar, har fått enormt med energi från detta program och ser fram emot varje träff.
 • Tycker det är skönt att vi är flera i gruppen och att man får ta del av varandra och lära. Ibland ser jag mig själv i vissa andra deltagare som ger mig perspektiv på mig själv.
 • Att få dela sin utveckling, tankar, insikter med andra samtidigt som man har kunnat arbeta med sig själv.
 • Kanon med alla filmer och förklaringar i kursportalen.


Tankar om Anne-Lie:

 • Anne-Lie är en fantastisk ödmjuk person och det känns verkligen att hon brinner för det hon gör och att hon kan det hon gör. Hon glädjs åt andras lycka och framgång.

Detta går vi igenom för att du ska bli den du är menad att vara, fri och självklar 

Delar av kursinnehållet

 • Vilka lärdomar kan jag dra av mitt liv hittentills
 • Varifrån kommer mina känslor
 • Varför är jag som jag är
 • Vad har tagit mig hit
 • Vad har format mig till den jag är nu
 • Vilket är mitt nya jag
 • Hur kan jag älska mig själv helt och fullt
 • Behöver jag gränser mot andra
 • Dina önskade förändringar
 • Din önskade framtid 
 • Gör upp med ditt gamla jag
 • Hitta (mer) livsglädje
 
 • Bonus Gör upp med skammen och skulden 
 • Bonus Sluta vara medberoende
 • Bonus Sinnesroskolan, bli lugn och fridfull inombords
 • Bonus Ångestskolan, bli av med dina rädslor 

"Varför förstår ingen mig?"

Känns det som du har kaos inom dig, har för mycket känslor eller som att känslorna är utanpå din kropp? Kan du inte sluta älta? Snurrar tankarna jämt? Känner du dig ensam och utsatt i din situation.

Funderar du på hur alla andra kan leva sina liv så bra, hur dom klarar av allt?

 

"Om jag bara var lite..."

Säger omgivningen till dig att skärpa dig, vara lite mer som alla andra. Lite gladare, lite lättsammare, fundera lite mindre och planera lite mer  då skulle allt fungera. Relationerna framförallt.

Säger dom det så mycket att du börjar tro på det själv? Tänk om lösningen är något helt annat.

 

Tänk om det inte behöver vara så!

Känner du igen dig i detta? Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation? Är du trött på att kämpa och fundera ut allt själv?

Då är Självskaparprogram för dig! 
Här möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig till den självklarhet du vill ha. 

Längtar du efter att hitta rätt drömjobb, rätt kärleksrelation och meningen med livet då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

Boka mig för ett insiktsmöte för att undersöka om det här är din väg om Självskaparprogrammet och du passar ihop. Det är gratis, såklart.

Varmt varmt välkommen!
Anne-Lie
 

Föreställ dig ditt liv efter programmet

Du vaknar på morgonen, det första du tänker är kanske gamla tankar som en ovana lite diffust så där. De lämnar dig lätt när du känner efter lite mer. Nä, det är faktiskt inte så, det känns bra där inne. Numera kan jag hantera mig. Jag gjorde bra val igår, jag är nöjd med mig själv! Bubblet stiger från magen, jag är nöjd med mig! Jag är nyfiken och det är kul med en ny dag, som ska uppleva och fyllas. Så roligt det ska bli! 

Du tar det lugnt en stund på morgonen för dig själv, i din egen energi. Det är så skönt, min egen energi. Bara din energi och din tid. Sedan går din dag i ditt liv igång med i ditt nya jag. Under dagen känner du in, backar, ber om tid. Känner efter vad du vill. Ibland går du på toa bara för att hitta till dig själv en stund. Ibland tar du till de verktyg och knep som du lärt dig för att komma tillbaka till din kärna.

Du träffar en gammal kompis för lunch, en vän som du inte träffat på länge. Hon säger
– Vad är det som hänt, du verkar så lugn och glad. Jag känner inte riktigt igen dig.

Du möter dina föräldrar till middagen.
De börjar sin vanliga ramsa om att du borde..... ska du inte.... Hjärtat snabbar på lite och du behåller ditt lugn och svarar lugnt och tydligt: 
– Nej det passar inte mina planer för mig och mitt liv. Så här tänker jag...., för mitt behov är..... Jag vill gärna ha ert stöd i det.

Kanske du får stödet, kanske inte men du har sagt din vilja.

Du känner bubblet i maggropen igen, jag kan, jag håller.

Du kan inte låta bli att älska den här nya sidan av dig själv!

Fina ord om
Självskaparprogrammet
och terapeut Anne-Lie Fant

Sofi Stål, Civilingenjör Deltagare i Självskaparprogrammet

Jag vill det varmaste rekommendera Anne-Lie och hennes självskaparprogram som hjälpt mig att hitta mitt verkliga jag och få mer sinnesro och glädje i livet.

Jag har tack vare Anne-Lie lärt känna mitt inre barn och på så sätt fått verktyg att hantera olika sinnestämningar. Anne-Lie är varm och öppen men besitter också stor teoretisk kunskap vilket hon delat med sig av för ökad förståelse för mig själv och mina reaktioner. 

Sofi Stål, Civilingenjör. Deltagare i Självskaparprogrammet.

 

Caroline Larsson,  Egen företagare. Deltagare i Självskaparprogrammet.

Anne-Lie är en enormt lugn och trygg person. Har varit med i hennes Självskaparprogram under snart ett år och hon har verkligen funnits bredvid mig under detta år, och lyft mig i min personliga resa.

Driver även eget företag och det har hjälpt mig mycket i företaget. Hon vill verkligen lycka till alla andra, stort plus att hon ofta/alltid svarar om du behöver hennes stöd i kris! Tror hon är en av få med den servicen. Rekommenderas varmt! 

Caroline Larsson,  Egen företagare inom massage och hjärt- och lungräddning. Deltagare i Självskaparprogrammet.

 

Matilda Löfgren, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet

Jag har gått både i terapi och Självskaparprogrammet hos Anne-Lie och kan verkligen rekommendera henne! Hon är väldigt varm, empatisk och lyhörd. Tack vare henne har jag kunnat hantera kriser och fått större kännedom om mig själv.

Jag är i bättre kontakt med mina känslor och kan hantera mina problem lättare! Enligt mig borde alla gå i terapi för att läka sig själva. Många i dagens samhälle vet innebörden av träning för att öka sitt välmående, likaså borde terapi vara lika självklart för att kunna må bra inombords! Det är en investering i dig själv som jag lovar att du inte kommer ångra. Det som kommer hända är att du kommer bli mer hel och välmående som person, och vem vill inte sträva efter det?


Matilda Löfgren, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet

 

Siri Bjurström, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet


Anne-Lie är den terapeut som nått fram till mig på riktigt. Det gör hon genom sin oerhörda erfarenhet och kompetens, sin känsla för människor och viljan att hjälpa systrar genomsyrar hennes möten. Anne-Lie låter mig möta mig själv i mig, har fått mig att stanna upp och känna efter för sedan lett till att jag mår bra och kan nu bli den jag vill vara.

Anne-Lies, enligt mig, unika självskaparprogram har hjälp mig ur en livskris och påbörjat den viktigaste resan i mitt liv – att vakna upp, må bra och ha tillit till livet igen!

Under 1 år har hon gett mig verktyg att hantera ångest, känslor och oro genom samtal, skapande, meditationer, inre resor med fakta och teorier på ett sätt som fångat mig och fått mig att lyssna och arbeta med mig själv. Tack Anne-Lie!

Siri Bjurström, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet

 

Cecilia Larsson, lärare i grundskolan

Om du går till Anne-Lie får du komma in i en varm och inbjudande miljö där man ges möjlighet att öppna sig till en person som är otroligt mjuk, inlyssnande och konkret i sina förslag med att jobba vidare med sig själv.


Jag kom i kontakt med Kreativ Terapi i en tid av mitt liv då jag kände att jag behövde ta reda på vad det var som gjorde att jag blev orkeslös i omgångar, varför inte min energi inte fanns där fullt ut samt att reda ut trådar i min vardag som kändes som återvändsgränder. Jag önskar att fler skulle ta emot hjälpen att jobba med sig själv. Det handlar inte alltid om att man måste vara deprimerad eller gå igenom diverse kriser i livet – ibland räcker det med att bara slänga alla bollar i luften och våga sätta dem på plats igen. Anne-Lie är precis rätt person för detta!" 

Cecilia Larsson, lärare i grundskolan

 

Linda Lickander, systemutvecklar

Jag kan verkligen rekommendera Anne-Lie hon är så lugn och trygg. Hon ställer frågor och vi gjorde övningar, så jag hittade mig själv.

Jag hade gått i samtal tidigare, pga. utbrändhet, de lösgjorde bara alla mina känslor. Nu fick jag hjälp att verkligen se mina känslor, förstå varför de fanns och kunna släppa det jag behövde.

Det har gjort mig trygg, lugn och glad. Jag vet att jag är lika viktig som andra idag och vågar stå för mina behov på ett helt nytt sätt för mig."

Linda Lickander, systemutvecklare

 

GRUPPCOACHING ONLINE - SÅ HÄR JOBBAR VI

Gruppcoaching online tillsammans i realtid en gång per månad i ett år.
Dessa spelas in (alla får skriva på sekretessavtal) och om du inte kan närvara direkt kan du alltid tillgodogöra dig avnittet när det passar dig.

Vid gruppcoaching tillfället reflekterar tillsammans och delar våra inre resor och går vi igenom nya enkela teoriavsnitt.

NÄR?
Varje vecka 1 timme online i realtid.


HUR?
Enkel teori som du själv tillgodogör dig i kursportalen eller genom livemötena. 

ENSKILD TERAPI
Du träffar även Anne-Lie i enskild terapi om du så villl, att hitta din självkänsla och bli ditt självklara jag, ännu snabbare.

Allt uppbyggt för att du ska hela dig själv på alla plan.

Här kan du välja vilket spår som passar dig och din livssituation och resurser just nu:

DETTA INGÅR
Självstudier
Gruppcoaching

stöd i gruppmöte med frågestund online varje vecka 1 timme.

1 eget terapisamtal i månaden i övrigt samma innehåll som i Silver.

Självstudier. 30 avsnitt med teori, reflektion, övningar och uppdrag i varje avsnitt. Teori som blir verktyg för resten av livet. Reflektioner och uppdrag för att få syn på dig själv på många olika sätt. Övningar för att släppa det som hindrar och komma framåt. Fira dina segrar. 
värde ca 30.000 kr.

 

Kunskapsbank med allt inspelat material och övningar. (Ovärderligt)

Kvinnogemenskap. 

Gemensam community.
 

Guld

från 2.500 kr per månad

Har du företag?
Det här är personlig utveckling med stresshantering och mindfullness = avdragsgillt. Säg till att du vill ha faktura vid ansökan. 

*Du tecknar dig för 3 månader sedan kan du säga upp det när du vill. Du betalar i förskott för den period du valt. Du kan ändra betalningsplan 1 månad i förväg.

* För företag tillkommer moms.


SJÄLVSKAPARPROGRAMMET ÄR FÖR DIG UTAN PSYKISKA SJUKDOMAR.

DETTA INGÅR
Självstudier 
Gruppcoaching

stöd i gruppmöte med frågestund online varje vecka 1 timme.

Självstudier. 30 avsnitt med teori, reflektion, övningar och uppdrag i varje avsnitt. Teori som blir verktyg för resten av livet. Reflektioner och uppdrag för att få syn på dig själv på många olika sätt. Övningar för att släppa det som hindrar och komma framåt. Fira dina segrar. 
värde ca 30.000 kr.

 

Kunskapsbank med allt inspelat material och övningar. (Ovärderligt)

Kvinnogemenskap. 

Gemensam community.
 

Terapi, coachning, mentalträning eller healing går att köpa separat. 

 

Silver

1290 kr per månad

Har du företag?
Det här är personlig utveckling med stresshantering och mindfullness = avdragsgillt. Säg till att du vill ha faktura vid ansökan. 

*Du tecknar dig för 3 månader sedan kan du säga upp det när du vill. Du betalar i förskott för den period du valt. Du kan ändra betalningsplan till guld om du vill..

* För företag tillkommer moms.


SJÄLVSKAPARPROGRAMMET ÄR FÖR DIG UTAN PSYKISKA SJUKDOMAR.

Är du inte säker på vad som är rätt för dig? Boka ett gratis insiktsamtal (30 min) med mig så utforskar vi det tillsamman. Det är viktigt att det är rätt för dig och för dina medsystrar i programmet. 

Varmt välkommen! 
Anne-Lie Fant
Terapeut

Boka tid i kalendern, via Boka direkt.

Boka tid genom att mejla.

1 år.
15 minuter om dagen.
1 gång i veckan online där du är
= Självklar med Självkänsla, livsglädje och trygghet

Vad är självskaparprogrammet?

Självskaparprogrammet är en ettårig utbildning och utvecklingsresa för dig som vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla.

Du får ovärderliga verktyg att hantera ditt liv och din vardag och du får möta mig i djupa terapisamtal som hjälper dig lösgöra dig från dina hinder.

Du får stödet och gemenskapen i en grupp i en situation väldigt lik din, men också olik. Vi skapar tillsammans en trygg miljö där vi delar det vi vill och behöver och firar framgångar. Tack vara att vi är olika lär du dig ännu mer om dig själv och att vara den människa du är menad att vara.

Självskaparprogrammet är framtaget med alla de terapiresor jag gjort med tjejer och kvinnor i situationer som liknar din som grund. Dina medsystrar som redan gått är vittne till hur bra det fungerar att jobba i en grupp och i egen terapi. 


Vi träffas en gång i veckan och skapar vår kvinnogemenskap. 

Jag längtar efter att få möta just dig och följa dig till ditt nya jag!

Boka mig för att gratis insiktsmöte om vad som skulle hjälpa dig. 

Din medresenär och terapeut

Jag har också varit olycklig en period i mitt liv tills jag gjorde min resa och blev lugn och självklar innifrån mig. 

Måendet och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, tjej eller kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde. Det är viktigt och bråttom att du får må bra, inte vänta och låta livet passera.

Jag har jobbat med allt från städ till att vara chef. De senaste 10 åren har arbetat som terapeut. Och nu är jag så stolt och glad för nu har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra i Självskaparprogrammet och jag vet att det fungerar dina medsystrar som redan gått är bevis för det. 

Och du, det är mycket bättre än "bara" vanlig terapi! Det ger så mycket att tillhöra en grupp och göra resan tillsammans. Dina medsystrar blir din grupp, där du får vara ditt äkta jag och träna dig i allt det nya. Där vi landar i mjuk omfamnande gemenskap.

Jag ser jättemycket framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!

Varma hälsningar
Din handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant

Frågor och svar om Självskaparprogrammet

Vem är det här programmet perfekt för?
Det här programmet är perfekt för dig tjej eller kvinna som inte har hittat din egen självkänsla. Som tycker du ältar för mycket, har för mycket känslor och känslokaos. Du som inte riktigt vet vad du vill. Det känns kanske som du väntar på att ditt liv ska börja på riktigt. Att någon ska se dig och din situation. Du som har en diffus eller stark  längtan efter något mer som du inte riktigt vet vad det är. Du som känner att du har ett ben i tjejigheten och ett i kvinligheten. Du som söker sinnesro och inre styrka. Du som vill hantera ditt liv och din vardag mer som du upplever att andra gör och kan. Du vill också hitta mer livsglädje och glädje i vardagen. Kanske har du märkt att du behöver vara mer självsnäll.

Vad händer om jag inte tycker om kursen?
Du har 48 timmar på dig efter första grupcoachingsessionen att få det du betalat tillbaka. Har du börjat kursens teoridelar så får du betala för dina första 3 månader.

Måste jag vara aktiv i facebookgruppen?
Många är känsliga och har svårt för alla intryck som kommer från sociala medier. Du är med så mycket som du själv vill och orkar. 

Går det att få extra support, coaching eller terapi?
Ja, det är möjligt men det förmånligaste är att välja ett paket där det ingår från början.


Jag vill ha det billigare månadspriset hur kan jag få det.
Du kan välja att betala för ett år och välja avbetalning via Klarna. Vi kan tala om det när vi möts i telefon.

Klarna erbjuder avbetalning 3-36 mån. Upp till 12 mån räntefritt längre avbetalningsperiod tillkommer ränta. Uppläggningsavgift från 79 kr  beroende på totalbeloppet och längden på avbetalningen. Det tillkommer alltid en administrativ avgift om 39 kr. 
Mejla info@akreativterapi.se så ordnar vi det.


Hur länge har jag tillgång till materialet?

Du har tillgång till materialet i befintlig form så länge du betalar din månadsavgift.

Får jag dela programmet med en kompis?
Ja, om ni båda vill vara med får ni göra var sin ansökan.  Det är inte ok att dela materialet med utomstående, som inte är officiella deltagare i programmet.

 

Ps.

Känner du igen det här jag skriver?
Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation?
Är du trött på att kämpa och fundera ut allt själv?

Då är Självskaparprogrammet för dig! Här möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig till den självklarhet du vill ha. 

Längtar du efter att hitta rätt drömjobb, rätt kärleksrelation och meningen med livet då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

Boka mig för ett insiktsmöte om det här.
Terapeut Anne-Lie

 

Är du fortfarande osäker? Då kan du känna dig trygg, pengarna tillbaka garanti om du inte är nöjd.

När kursen startat du har tagit del av förstudiematerialet och vi har haft en första grupplektion, om du då känner att det här inte passar mig så har du möjighet att få terminsavgiften tillbaka och bryta kursen. Efter första grupplektionen har du 2 dygn på dig att ångra dig.

(Anmälningsavgiften får du inte tillbaka, då du tagit del av en del förstudiematerial och en gruppcoachingsession.)

Vanlig ångervecka, 14 dagar, enligt konsumentköplagen tillämpas också om du köper kursen som privatperson under förutsättning att du inte börjat använda kursen och kursmaterialet.

     Välkommen hit!

     Här finns två alternativ för att starta ett lugnare liv. Du kan välja en meditation eller 5 tips för ett lugnare liv. 

     Hoppas du ska ha stor glädje av dem!
 

.
.