Kreativ_Terapi varmare

Vill du lugna ner hela ditt system?

Det är många av de jag träffar som känner att dom är nära utbrändhet, stress och i kris nästan hela tiden. Jag har delat med mig av en hel del stress-tips men här kommer det i alla fall ett till!

Mitt tips idag är att när du känner dig riktigt stressad och uppe i varv - kanske bara stanna upp och andas. Ta riktigt djupa andetag och se om du kan få ut din stress, ur din kropp, om du förstår hur jag menar.

När du djupandas IN ska magen gå ut och helst bröstkorgen också. Det är många positiva hälsofördelar med att andas med magen hela tiden och genom nästan.
När du ska göra det kanske du har massa kritiska röster inom dig, som säger att ”det där kan väl inte hjälpa”, ”jag har inte tid att stanna”, ”jag är på väg” eller ”jag har så mycket att göra” och så vidare. Då kan du välja om du vill lyssna på dom rösterna eller om du vill försöka i alla fall. Bara stanna, stå lite, lite bredbent - Och Andas djupt. Kanske med händerna i sidan, som Pippi Långstrum, och känn efter hur du verkligen lugnar ner hela sitt system. 

För det funkar – Jag vet!
Lycka till!

Kram
Anne-Lie 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln