Kreativ_Terapi varmare

Vill du bli piggare på eftermiddagen?

Det är många som kommer till mig som är väldigt stressade och trötta, trötta i hjärnan, nära utbrändhet eller utbrända. Så jag har fått tips från en Kinesiolog-Homeopat om hur kosten kan hjälpa, som jag tänkte dela med mig av.  
 
Det första jag tänkte dela är kopplat till att få en piggare vardag, framöverallt motverka eftermiddagströtthet. 
 
Känner du igen dig i att du börjar bli trött framåt kl. 14, 15 eller 16? Prova då att dricka juicad gurka varje eftermiddag när dippen kommer. Så att du orkar med det sista på dagen. Det är lika bra som en energidryck och väldigt nyttigt för kroppen för du vätskar upp den och det finns elektrolyter i och en massa annat nyttigt. Så du blir väldigt mycket piggare men en mjukare effekt än vanliga energidrycker men hjälper mig hela eftermiddagen!  
 
När jag juicar gurka använder jag en råsaftcentrifug, men du kan köra den i en matberederade till mos och pressa ut saften genom en kökshanduk eller silduk. Sedan är det bara att dricka! Nyttigast är väl att göra 2 gurkor varje dag men det fungerar inte riktigt i mitt liv så jag ”batchar” mina jobb och gör 10-15 gurkor åt gången till mig och sambon och häller i rendiskade gamla glasburkar. 
 
Så det är mitt bästa tips för att få en piggare och skönare eftermiddag! 
 
Lycka till!
 
Kram 
Anne-Lie 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln