Kreativ_Terapi varmare

Hur attackerar du dina möten egentligen?

Hur attackerar du din dag och dina möten, planerade eller oplanerade?

Gör du just så attackarera dem? Ytterligare en sak på din to-do lista som ska checkas av fort och snabbt. Alla ska komma överens om att det du vill ha ut av mötet är det rätta?

Förr så tänkte jag inte så mycket gjorde bara. Tog mig an dagen och möten ganska brutalt kan jag tycka idag. Ville få människor att göra det dom skulle om det var mitt uppdrag på jobbet. Tyckte ofta också det var konstigt att man inte bara gjorde det som man skulle som anställd. Idag tänker jag lite annorlunda, har mer erfarenhet av olika människor och människor med olika drivkrafter.

För mig i mitt förra liv som anställd ofta med projektansvar, så märkte jag att det var jätteviktigt att ha satt min intention innan mötena. Jag skulle ofta arbeta med att få människor att ändra sitt sätt att arbeta för att bli mer digitala. Det var inte lätt med människor som jobbat på samma sätt i många år. 

När jag började sätta intentionen och mitt mål för mötena så blev alla möten så mycket bättre. Många möten blev riktigt bra med människor som det tidigare inte gått så bra med. 

Jag satte oftast intention att vi skulle ha trevliga och bra möten och förstå varandra. När vi gick därifrån var min intention att vi skulle känna oss nöjda allihop. Bara det gjorde att förändringarna gick lättare och vi kunde nå varandra så mycket bättre under mötet.

Så ska du på möten. Sätt intention för dem. Hur vill du att mötet ska kännas för dig och för alla som deltar? Hur vill du att alla ska känna när ni går därifrån?

Kram Anne-Lie ⁠

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln